Вие сте собственик или управител на медицински център? Искате да подобрите пациентското преживяване? Свържете се с нас, за да получите подходящо предложение за инсталация на информационен канал On Health!

Свържете се с нас

Какви са ползите за болницата?

Целта на канала е да премахне неприятното усещане у пациентите, докато чакат пред кабинета и да го замени с чувство за грижа, сигурност и комфорт.

Основният акцент е съдържанието, което преди всичко трябва да носи добавена стойност за пациентите, да бъде винаги актуално и разнообразно. OnHealth може да излъчва здравни съвети, интервюта и препоръки от специалисти, развлекателни рубрики, актуални новини, прогноза за времето и много други.

OnHealth подобрява цялостното посещение в здравното заведение

Информационен канал OnHealth е канал от ново поколение, при който чрез предварително подбрано и таргетирано съдържание се постига по-добро взаимодействие между пациента и здравното заведение. Това от своя страна създава по-спокойна среда, по-приятно преживяване и неминуемо подобрява впечатленията на пациента.

Информира за водещи специалисти, технологии и нововъведения

Доказано е, че пациентите се чувстват по-добре, когато са добре информирани за Вашата бизнес практика и процедурите, които им предстоят. OnHealth информира ефективно за водещи специалисти и технологии в болницата, както и за предлаганите медицински услуги, нововъведения, кампании и други.

Изгражда полезни навици, като дава съвети за по-добро здраве и тонус

Съдържанието, което излъчва каналът се създава преди всичко, за да е в ползва на пациента. Ето защо OnHealth може да предложи различни образователни съвети под формата на видеа и картинки, свързани с подобряване на здравословното състояние, балансирано хранене и съвети при спортуване.

Забавлява пациентите чрез любопитни факти и интересни видеа

Забавните и интересни материали разведряват обстановката в чакалнята и предизвикват приятни емоции в пациентите, като така за миг те забравят за притеснението. OnHealth излъчва голямо разнообразие от забавни и любопитни факти, информация за интересни дестинации, смешни видеа, лайфстайл новини и други.

Намалява усещането за дълго чакане пред кабинета и прави пациентите по-спокойни

Чрез предлагане на полезно и разнообразно по вид съдържание On Health предизвиква положителни емоции. Това от своя страна забързва възприятието ни за изминало време. Съзнанието изключва за определен момент, което значително намалява усещането за стрес и притеснение преди пациента да влезе в кабинета.

Подобрява се имиджа на здравното заведение

Чрез OnHealth вие работите, както в полза на пациента, така и в полза на здравното заведение. Стойността на съдържанието в канала и ефектите, които то предизвиква създават, освен по-спокойна среда, и усещане за това че вие сте „в час с най-новите технологии“. А това за едно болнично заведение е много показателно. Вие ще се отличите сред останалите със съвременна визия и подход, което ще бъде оценено от пациентите.

Партньори

Това са болниците и медицински центрове, които вече ни се довериха и ползват нашия канал

ФОРМА ЗА ПАРТНЬОРСТВО

Моля попълнете следната форма и ние ще се свържем с Вас с подходящо предложение.

ИМЕ *
ФАМИЛИЯ *

ФИРМА / МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР

EMAIL АДРЕС *
ТЕЛЕФОН

ОТНОСНО

МОЛЯ ОПИШЕТЕ ПРОЕКТА С КОНКРЕТНИ ДАННИ (посетители на месец, работно време, колко екрана е възможно да се поставят и др.)